Ankara Bilkent Center'da gerçekleşecen festival 8. kez kapılarını açtı. Üç gün sürecek festivalde kahve atölyelerinin yanı sıra seminerler, farklı aktivite alanlarında yeni deneyimler ve sevilen müzisyenlerin konserleri de yer alacak.

Festival alanında çok sayıda kahve markaları, kahve dükkanları, kavurma haneler, artizan lezzetler, makine ve ekipman üreticileri ve tüm diğer kahve endüstrisi paydaşlarının stantlari yer aldı. 

KAHVE KOKULU, MÜZİK DOLU ÜÇ GÜN

Üç gün boyunca sürecek festival, kahve tutkunlarına zengin bir müzik programı da sunuyor. Aralarında Bedük, Madrigal, Selin Geçit, Deniz Tekin, Melis Karaduman, Emir Yargın gibi ünlü isimlerin de bulunduğu toplam 19 konser festival boyunca kahve severlerle olacak.

Whatsapp Image 2024 09 20 At 21.11.53-1

KAHVE TUTKUNLARI İÇİN UNUTULMAZ BİR FESTİVAL

Ankara Coffee Festival’e ev sahipliği yapmaktan dolayı duydukları mutluluğu dile getiren ve Bilkent Center’ın birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceğinin müjdesini veren Bilkent Center AVM Müdürü Esat Aydın “Kahve tutkunlarını ağırladığımız böylesine büyük ve keyifli bir organizasyona 8. kez ev sahipliği yapiyoruz. Ziyaretçilerimizi harika konserler, birbirinden farklı deneyim alanları ve en önemlisi nitelikli kahve ile buluşmak için Bilkent Center’a davet ediyoruz” dedi.

Bilkent Center olarak, sahip oldukları birçok mimari özellikle ilk günden bu yana ziyaretçilerine keyifli, konforlu ve güvenli bir alışveriş deneyimi sunduklarını ifade eden Esat Aydın “Bilkent Center’a yakışır projeleri Başkentliler ile buluşturmaya devam edeceğiz. 2024 yılının son çeyreğinde de planladığımız etkinlikler, festivaller ve sürprizler ile Bilkent Center’da kendinize uygun bir etkinlik mutlaka bulacaksınız.” diyerek sözlerini tamamladı. 

Ankara Coffee Festival’in biletleri dsmbilet.com ve biletino.com üzerinden satışa sunuluyor. Festival, 20 – 21 - 22 Eylül tarihlerinde Bilkent Center Açık Otopark’ta gerçekleşecek. Kahve ve müzik dolu bu özel etkinliği kaçırmayın!

Muhabir: Nursel DİLEK MANAVBAŞI