Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD) üyeleri, Dr. Kamer Koldaş Kliniği’ne ziyarette bulundu. Ziyaretle ilgili Başkent Gazetesinden Zehra ŞAHİNDOKUYUCU'ya konuşan Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Gözde Diker, “Kadınların iş dünyasındaki statülerini sağlamlaştırmak ve ülke ekonomisine katkılarını artırmak amacıyla her ay bir üyesini ofisinde ziyaret ediyoruz. Tarım, ekonomi, turizm, reklamcılık, sanayi ve dış ticaret, hizmet, basın-yayın-tasarım, sağlık hizmetleri, sigortacılık, danışmanlık, telekomünikasyon, teknoloji, enerji, inşaat, hukuk, peyzaj mimarisi gibi geniş bir yelpazede faaliyet gösteren ANGİKAD; kadının ekonomik ve sosyal alanda gelişimine katkı sağlıyor. Kadınların iş hayatında daha da ilerlemesine katkıda bulunmak, kadınlara istihdam alanları açmak amaçlarımız arasında.” diye konuştu.

Dayanışmaya dikkat çeken Diker, sözlerini şöyle sürdürdü: “Amacımız bir dayanışma ve network sağlamak. Derneğimize üye alırken, her birimizin birbirimizi tanıtma metinleri var, bültenleri var. İş yeri ziyaretlerinde özellikle insanlar birbirini daha yakından tanıyor. İşlerini, ne yaptıklarını öğreniyorlar. Kamer Hanım kadın ve güzellik üzerine çok güzel işler yapıyor. Özellikle Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Tedavilerini (GETAT) çok başarılı yapıyor. Önce sağlık tabii ki. Bizim kendi üyelerimizin içinde de böyle sağlıkçı arkadaşlarımızın, doktor arkadaşlarımızın olması çok faydalı. Çünkü hem biz sağlıklı olmayı öğreniyoruz. Sağlıklı olunca da güzel işler yapıyoruz. Önce sağlık, sonra işlerimiz, sonra işte ihtiyaç olan küçük dokunuşlar bazen yapılabiliyor.”

Diker, Dr. Kamer Koldaş’ın başarılı bir kadın girişimci olduğunu ifade ederek, “Kamer Hanım gerçekten  güçlü arkadaşlarımızdan biri. Yaptığı işle de çok başarılar gösteriyor. Gerek Ankara’da olsun gerek  Türkiye’de olsun, gerekse yurt dışında olsun çok güzel işler yapıyor. Bizimle olduğu için biz de çok mutluyuz. Derneğimizde çok aktif olarak fayda sağlayan bir dernek üyemiz. Her zaman bizim yanımızda.” değerlendirmelerinde bulundu.

Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Tedavilerini (GETAT) uygulayan Dr. Kamer Koldaş da Başkent’e yaptığı açıklamada, güzellik tedavileriyle de hizmet verdiğini belirtti. Koldaş,  ziyaret etkinliklerinin kadınların birbiri hakkında bilgi sahibi olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Ankara Girişimci Kadınlar Derneği’nin kliniğimi ziyaretiyle son derece mutlu ve onur duyuyorum. Girişimci kadınların, iş kadınlarının birbirlerini tanıması, birbirlerinin yaptığı işlerle ilgili bilgi sahibi olması açısından bu şekilde ziyaretlerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Tüm bu değerli kadınların kliniğimde olmasından dolayı da son derece mutluyum ve gurur duyuyorum. Bütün bu çalışan kadınların hepsinin iş dünyasında neler yaptığı, hangi alanlarda çalıştığı birbirimizi daha yakından ve daha iyi tanıma açısından son derece önemli bir etkinlik. Aynı zamanda kitap kulübü, ağaç dikim faaliyetlerimiz ya da işte deprem bölgesindeki halka yardımlarımız, diğer sosyal STK’larla olan iletişimlerimizle son derece faal bir şekilde ANGİKAD olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.”

Etkinlik, üyelerin sohbetinin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Muhabir: Zehra ŞAHİNDOKUYUCU