Ankara

Türkiye İş Bankası 100. Yılını "İstikbalinizin Emniyeti" sergisi ile kutluyor

Türkiye İş Bankası tarafından kuruluşunun 100. yılına özel olarak düzenlenen ‘İstikbalinizin Emniyeti Türkiye’nin Bankasıyla Bir Asır’ sergisi Ulus’ta bulunan Türkiye İktisadi Bağımsızlık Müzesi’nde açıldı.

1924 yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün direktifleri doğrultusunda kurulan ve 26 Ağustos'ta 100. yaşını kutlayacak olan Türkiye İş Bankası, "İstikbalinizin Emniyeti Türkiye’nin Bankasıyla Bir Asır" sergisinin açılışını İktisadi Bağımsızlık Müzesi’nin dördüncü katında gerçekleştirdi.

İş Sanat Genel Müdürü Zuhal Üreten ve Türkiye İş Bankası Kurumsal İletişim Müdürü Müge Nevşehirli Veziroğlu, basın mensuplarıyla birlikte müzeyi gezerek sergi hakkında ayrıntılı bilgiler paylaştı.

Sergi, Türkiye İş Bankası’nın “En Büyük Yatırımımız Geleceğe” sloganıyla hayata geçirilen eğitim kurumlarıyla yapılan işbirliklerini, “Daha Eşitlikçi Bir Dünya” başlığı altında cinsiyet eşitliği ve kadın istihdamını artırma çalışmalarını, “Büyük Hayalleri Olan Girişimciler Buraya” temasıyla desteklenen projeleri ve “Dünya Bizim Gelecek Bizim” başlığı altında bankanın sürdürülebilirlik faaliyetlerini gözler önüne seriyor. 

Serginin bir diğer bölümünde ise, Türkiye İş Bankası’nın 1956’dan bu yana sürdürdüğü Kültür Yayınları faaliyetlerine ve 2000 yılından itibaren düzenlediği İş Sanat etkinliklerine yer veriliyor.

Bankanın kuruluşunu takip eden yıllarda başlattığı iletişim faaliyetlerine dair bir derlemenin de ziyaretçilere sunulduğu sergide Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Türkiye Satranç Federasyonu’na yönelik sponsorluklara dair bir bölüm de yer alıyor.

Kalıcı olarak açılan sergi 17 Ağustos tarihinden itibaren ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.

İSTİKBALİNİZİN EMNİYETİ TÜRKİYE’NİN BANKASIYLA BİR ASIR SERGİSİ’NDEN KARELER