Ankara

Pursaklar’da makam kapısı halka daima açık

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, salı ve perşembe günleri düzenlenen ‘‘Halk Günü’’ kapsamında vatandaşları belediyede ağırlamaya devam ediyor.

Hemşehrileri ile gerek mahallelerde, gerekse düzenlenen sosyal ve kültürel programlarda sık sık bir araya gelen Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, göreve geldiği ilk günden itibaren hiç aksatmadan sürdürdüğü Halk Günleri’nde Salı ve Perşembe günleri vatandaşları makamında ağırlamaya devam ediyor.

‘‘İnşallah bugün olduğu gibi yarın da ortak akılla istişare etmeye ve Pursaklar’a birlikte yönetmeye devam edeceğiz’’

Vatandaşların görüş ve önerilerine büyük önem verdiğini ve Pursaklar’ı birlikte yönettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hizmet etmekten büyük bir onur duyduğumuz halkımızı belediyemizde en iyi şekilde ağırlamaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin istek, talep ve arzularını dinliyor, sorunlarına çözümler üreterek buradan ayrılırken yüzlerinde tebessümle ayrılmalarını sağlıyoruz. İlçe sakinlerimizle iç içe olmaya büyük özen gösteriyoruz. İnşallah bugün olduğu gibi yarın da ortak akılla istişare etmeye ve Pursaklar’a birlikte yönetmeye devam edeceğiz’’ dedi.

Haftanın iki günü, gün boyu her bir vatandaşı ayrı ayrı dinleyip, sohbet eden Başkan Ertuğrul Çetin, hemşehrilerinin talep, istek ve önerilerin anında değerlendirmeye alarak, fikir alışverişinde bulunuyor.