Ankara

Mamak Belediyesi, ‘toplu sünnet şöleni’ düzenledi

Mamak Belediyesi, 500 çocuk ve ailelerinin katılımıyla “toplu sünnet şöleni” düzenledi. Şölende, çocuklar sihirbaz gösterisi ve konserle eğlendi.

Mamak Belediyesi, ilçede yaşayan 500 çocuk ve ailesinin katılımıyla “toplu sünnet şöleni” düzenledi. 500 çocuğun sünnet edildiği şölende, çocuklar sihirbaz gösterisi ve Ankaralı Yasin’in verdiği konserle eğlendi. 75. Yıl Cumhuriyet Amfi Tiyatro’da düzenlenen sünnet şölenine Mamak Belediye Başkan Vekili Erdoğan Doğan, birim müdürleri ve aileler katıldı. Sünnet kıyafetlerini giyen çocuklar, Mamak Belediyesi Kent Orkestrası, animasyon, illüzyon, Hacivat-Karagöz gösterisi ve Ankaralı Yasin’in verdiği konserle gönüllerince eğlendi.

Doğan, şölende yaptığı konuşmada, “Bu yıl tam 5 yüz yavrumuzu sünnet etkinlikleri için bir araya getirdik. Mamak Belediyesi olarak, çocuklarımızın güzel bir ilçede kendilerini yetiştirmelerine ve geliştirmelerine katkı sağlıyoruz. Bu sünnet şöleni de sevgimizi büyüttüğümüz, aileler ile gönül gönüle olduğumuz ve büyük bir aile olduğumuza vurgu yaptığımız törenler olarak kayıtlara geçiyor. Bundan dolayı çok mutluyum. Bugün burada düzenlemiş olduğumuz şölenden iyi anılarla ayrılarak, hayırlı evlatlar yetiştirmenizi temenni ederim” dedi.