Ankara

Kültür Yolu Festivalinin 11. Durağı Ankara

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin marka değerine katkıda bulunmak üzere bu yıl 16 şehirde düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin on birinci durağı, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, Başkent Ankara olacak.

Tarih boyunca önemli bir kültür, ticaret ve sanat merkezi olmasının yanı sıra doğu ile batı arasında önemli bir durak olan Ankara’da düzenlenecek Festival ile Ankara’nın tüm güzellikleri, tarihi değerleri ve imkanları daha da görünür ve bilinir kılınacak.

21 EYLÜL'DE BAŞLIYOR

21-29 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek Ankara Kültür Yolu Festivali süresince Başkent, geniş kapsamlı kültürel ve sanatsal etkinliklerle katılımcılarına dolu dolu bir program sunarak, 9 gün boyunca birbirinden farklı etkinlik ve deneyimlere ev sahipliği yapacak.
Üçüncü kez Türkiye Kültür Yolu Festivali rotasında yer alan Ankara’da Festival süresince konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinliklerle sanatseverler kültür sanatla buluşacak. Festival kapsamında şehrin çeşitli noktalarında bulunan 100’ den fazla mekandaki etkinliklerde sanatçılar Ankaralılarla bir araya gelecek.