Ankara

Çocuklar yaz tatilini en verimli şekilde geçirdiler

Temmuz ayı boyunca devam eden “Kendi Kitabımı Tasarlıyorum” Atölye çalışmaları Nenehatun ve Başak Aile Merkezinde düzenlenen etkinliklerle son buldu.

Temmuz ayı boyunca toplam 19 aile merkezinde 8-11 yaş aralığındaki çocukların kendi kitaplarını tasarladığı atölye çalışmaları Nenehatun ve Başak Aile Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerle son buldu. Çocukların yaz tatilini en verimli şekilde geçirmeleri için düzenlenen etkinliklerde onlarca çocuk yaratıcılıklarını kullanarak kendi kitaplarını tasarladı.

YAZ TATİLİNİ ÜRETEREK GEÇİRDİLER

Mamak Belediyesi tarafından toplam 19 aile merkezinde gerçekleştirilen “Kendi Kitabımı Tasarlıyorum” etkinlikleri çocuklara keyifli bir yaz yaşattı. Temmuz ayı boyunca çocukların yaz tatilini üreterek geçirmesi için düzenlenen etkinliklerde, onlarca çocuk kendi kitabını tasarladı. Çocukların el becerileri ve hayal güçlerini kullanarak yaptıkları kitaplar güzel bir hatıra olarak kendilerinde kaldı.

KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Mamak Belediyesi kültür, sanat ve atölye çalışmalarıyla Mamaklıları buluşturmaya devam edecek. Aile merkezlerinde çocuklar için düzenlenen atölye çalışmalarının yanı sıra açık hava sineması ve mahalle konserleriyle Mamaklılar yaz tatilinin tadını çıkarmaya devam edecek.