Ankara

Çankaya Belediyesi’nden gençlere ‘tercih’ desteği

Üniversite adaylarının tercih süreci bugün başladı. Çankaya Belediyesi de gençlere destek olmak için ücretsiz tercih rehberliği desteğinde bulunacak.

Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından bugün tercih süreci başladı. Binlerce üniversite adayı genç, sınav sonucuna göre üniversite ve bölüm tercihinde bulunacak. Bu süreçte Çankaya Belediyesi gençlere ücretsiz tercih rehberliği hizmeti sunacağını duyurdu. Belediyenin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Gençler, ücretsiz üniversite tercih rehberliği bugün başlıyor! Deneyimli danışmanlarımızla, geleceğinize yön vermek ve en ideal üniversiteyi seçmek için sizleri bekliyoruz” notu yer aldı.

Üniversite adayları, 25 Temmuz – 2 Ağustos 2024 tarihleri arasında Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde, hafta içi her gün saat 10.00 ile 16.00 arasında ücretsiz hizmetten yararlanabilecek. Üniversite adaylarının ücretsiz tercih rehberliği hizmetinden yararlanabilmek için hafta içi 10.00 ile 16.00 saatleri arasında randevu alması gerekiyor.