Ankara

Belediye Başkanlarından Muhtarlar Günü mesajı

Ankara ilçe belediye başkanları Muhtarlar Günü'nde kutlama mesajı yayımladı.

Bugün 19 Ekim Muhtarlar Günü. Ankara ilçe Belediye Başkanları sosyal medya hesaplarında Muhtarlar Günü dolayısıyla paylaşımlarda bulundu.

Belediye başkanlarının X hesaplarından yaptığı paylaşımları sizler için derledik. 

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki

Yerel yönetimlerin yapı taşı olan, devletimiz ve milletimiz adına özveriyle görev yapan kıymetli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü canı gönülden kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. #19EkimMuhtarlarGünü

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı

Mahallelerimizde vatandaşlarımızın sesi ve çözüm ortağı, demokrasimizin temel taşları muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun. Görevlerini özveriyle yerine getiren tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Birlikte, daha güzel bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz.

Beypazarı Belediye Başkanı Dr Özer Kasap

Muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, halkımıza hizmet yolundaki gayretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan

Milletimize hizmet şiarımızın mahallelerdeki temsilcisi ve demokrasimizin temel taşı kıymetli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyor, her bir Muhtarımıza hayırlı hizmetler ve başarılar diliyorum.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin

#MuhtarlarGünü kutlu olsun!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar

Devletin ve demokrasinin ilk kapısı olan Muhtarlarımızın, Muhtarlar Günü’nü kutluyorum. Yenimahalle’de muhtarlarımızın yönetimdeki öneminin farkında bir anlayışla çalışıyoruz; birlik içinde çalışmaya devam edeceğiz.