Halkbank ile Arkas Spor Erkek Voleybol Takımları, AXA Sigorta Kupa Voley final maçında Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşı karşıya geldi. İlk seti 25-23 kaybeden Halkbank, ikinci seti aynı skorla, uzatmaya giden üçüncü seti 28-26 ve dördüncü seti 25-23 alarak maçı 3-1 kazandı. Ve turnuvanın şampiyonu oldu. 

Kupayı 9. kez havalandıran Başkent ekibinin madalyalarını TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Asbaşkanı Selahattin Süleymanoğlu ve AXA Sigorta Hasar Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Eray Kangal, kupasını TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile AXA Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Yavuz Ölken’in ellerinden aldı.

Final maçının en değerli oyuncusu (MVP) seçilen Halkbank’tan Nimir Abdel-Aziz seçildi. Hollandalı pasör çaprazına ise ödülünü Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

MAÇIN ARDINDAN SÜRPRİZ TEKLİF

Halkbank’ın ve Milli Takım’ın Bosna asıllı orta oyuncusu Mert Matic, kupa seramonisinin ardından sevgilisi Dünya ve Avrupa Şampiyonu eski milli tekvandocu İrem Yaman'a evlilik teklif etti. Teklife İrem Yaman'ın cevabı 'Evet' oldu.

HALKBANK EFELER LİGİ’NDE DE FIRTINA GİBİ ESTİ

Gençlerbirliği Göztepe deplasmanında Gençlerbirliği Göztepe deplasmanında

AXA Sigorta Efeler Ligi’ne bu sezon 26 maçın 25’ini kazanarak 71 puanla normal sezonu lider tamamlayan Halkbank, play-off etabında Galatasaray HDI Sigorta ile eşleşti.

Slobodan Kovac’ın öğrencileri, play-off ilk maçını 2 Nisan’da kendi evinde oynayacak. 

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ