Galatasaray-Fenerbahçe maçına 2 bin 400 misafir takım seyircisi alınacak Galatasaray-Fenerbahçe maçına 2 bin 400 misafir takım seyircisi alınacak

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 29. hafta maçında Türk Telekom ile Beşiktaş Emlakjet, Ankara Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 18.00’de başlayacak müsabaka, beIN Sports 5 kanalından naklen yayınlanacak. Mücadeleyi Kaan Büyükçil, Ali Şakacı, Musa Kazım Çetin hakem üçlüsü yönetecek. Son olarak ligin 14. haftasında İstanbul’da karşı karşıya gelen iki takımdan Beşiktaş, müsabakayı 77-66’lık skorla kazanmıştı.

TELEKOM’DA HEDEF 3’TE 3 
Çıktığı son üç lig maçından da zaferle ayrılan Türk Telekom, kendi evinde Beşiktaş Emlakjet’i de geçerek hem play-off potasında kalmak hem de galibiyet serisini 3 maça çıkarmayı hedefliyor. Son olarak deplasmanda zorlu Anadolu Efes’i 82-81’lik skorla geçen başkent ekibi, 41 puanla ligin 8. sırasında yer alıyor.

BEŞİKTAŞ 4 MAÇTIR KAZANAMIYOR
Ligde son dört maçından da yenilgi ile ayrılan Beşiktaş Emlakjet, Ankara deplasmanında kazanarak kötü gidişatı sonlandırmayı hedefliyor. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Galatasaray derbisini 77-76 kaybeden siyah-beyazlılar, topladıkları 47 puanla 3. basamakta bulunuyor.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ