Galatasaray-Fenerbahçe maçına 2 bin 400 misafir takım seyircisi alınacak Galatasaray-Fenerbahçe maçına 2 bin 400 misafir takım seyircisi alınacak

Trendyol Süper Ligi’nin 34. hafta maçında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor, Çaykur Didi Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak müsabaka, beIN Sports 2 kanalından naklen yayınlanacak. Heyecanlı karşılaşmanın hakemliğini ise Turgut Doman yapacak.
İki takım son olarak Türkiye Kupası son 16 turunda Ankara’da karşı karşıya gelmiş ve müsabakayı Ankaragücü 3-1 kazanarak adını çeyrek finale yazdıran taraf olmuştu.

ANKARAGÜCÜ DEPLASMANDA 8 MAÇTIR KAZANAMIYOR
Çıktığı son 9 dış saha maçında 4 mağlubiyet 5 beraberlik alan sarı-lacivertliler Rize deplasmanında galip gelerek hem üst sıralara tırmanmak hem de deplasman kabusunu sonlandırmayı hedefliyor. Ligde son olarak Beşiktaş’a konuk olan sarı-lacivertliler 2-0’lık skorla sahadan mağlup ayrılmıştı. 33 haftada 8 galibiyet, 13 beraberlik ve 12 galibiyetle 37 puan toplayan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, ligin 13. sırasında yer alıyor.

RİZE EVİNDE KOLAY MAÇ VERMİYOR
Bu sezon ligde 17 iç saha maçı oynayan Çaykur Rizespor, müsabakaların 11’ini kazanırken 3’ünü beraberlik diğer 3’ünü ise mağlubiyetle tamamladı. 48 puanla ligin 6. basamağında yer alan yeşil-beyazlılar son olarak Başakşehir’e deplasmanda 2-0 kaybetmişti.


 

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ