Ankara’nın en modern ve kapsamlı Bakımevi olan Polatlar Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni açarak hayvan bakım, tedavi ve eğitimine yönelik örnek çalışmalara imza atan Sincan Belediyesi, çocuklarla can dostlarımızı buluşturmak için Sevgi Bahçesi oluşturdu.

SİNCAN’DA MUTLULUĞUN ADRESİ SEVGİ BAHÇESİ

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Hizmet Binası bahçesindeki Sevgi Bahçesi çocukların gözdesi oldu. Aileleri ve öğretmenleriyle Sevgi Bahçesi’ni ziyaret eden çocuklar unutulmaz anlar yaşıyor.

Çocuklara Sincan Belediyesinde görevli ekipler refakat ediyor. Öncelikle sevimli dostlarımız hakkında bilgi veriliyor, ardından çocuklar can dostlarımızla buluşuyor. Sevgi Bahçesi’ndeki tavuk, kaz, ördek, çeşitli türlerde kedi ve köpek, tavşan, güvercin gibi hayvanlar çocukların ilgisini çekiyor. Yine Bakımevi bünyesinde kurulan Pati Park da ziyaretçilerin merakla gezdiği alanlar arasında yer alıyor.

Ankara’da yağmur altında 1 Mayıs kutlaması Ankara’da yağmur altında 1 Mayıs kutlaması

Can dostlarımıza su ve mama vererek onları besleyen çocuklar, sevgi ve paylaşma kavramlarını öğreniyor. Açıldığı günden bu yana binlerce kişinin ziyaret ettiği Sevgi Bahçesi’nde hayvanları yakından tanıma fırsatı yakalayan çocukların heyecanı, aileleri de mutlu ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi