Mamakspor ligde oynadığı 14 maçta 11 galibiyet ve 3 mağlubiyet elde ederek 33 puan topladı. Beraberliği bulunmayan Mamakspor 33 puanla Urfi Aknur U18 B Ligi 3.Grup ikincisi olarak gelecek sezon U18 A Ligi’nde oynama hakkını elde etti.

Ligin son hafta maçında grup lideri Yenidoğanspor ile karşı karşıya gelen Mamakspor sahadan Ünal Can (2), Burak Çetin ve Kemal Can’ın (2) golleriyle 5-2 galip ayrılarak son maçında aldığı üç puanla grup ikinciliğini elde etti. Yenidoğanspor’un gollerini ise Efe Pektaş ve Yakup Candan kaydetti.

Yenidoğanspor’un şampiyonluğu garantilediği Urfi Aknur U18 B Ligi 3.Grup’ta grup ikinciliği için müthiş bir çekişme yaşandı. Son haftada grup ikinciliği için  Mamakspor, Şeker 06 Spor ve Türközüspor çekişmesi yaşandı. Mamakspor son maçında galip gelerek grup ikincisi olarak sezonu tamamladı ve bir üst lige çıktı.

BAŞKAN ERHAN KARADAĞ: BAŞARIDA EMEĞİ GEÇENLERİN EMEKLERİNE SAĞLIK

Mamak Spor Kulübü Başkanı Erhan Karadağ, Mamakspor’un bir semt takımı olarak tüm imkansızlıklarına rağmen başarılı bir sezon geçirdiğine dikkat çekerek, “ U 18 Takımımız bir üst lige çıktı. Bu önemli başarıda emeği geçen herkesin emeklerine sağlık. Hepsine teker teker teşekkür ediyorum. İyi bir sezon geçirdi takımımız başarılı sonuçlar aldık. Sezon sonunda da bu başarıyı bir üst lige çıkarak taçlandırdık. Futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Hepsinin emeklerine sağlık. Mamakspor her yıl başarısını artırarak devam ettirecek” diye konuştu.

Yenidoğanspor: 2

Mamakspor: 5

Saha: Altındağ Örnek Stadı

Hakemler: Havvanur Nair***, Abdulsamet Kaçmaz ***, Şaban Özkaya***

Saha Komiseri: Dilaver Gürbüz

Yenidoğanspor: Hasan Berke**, Reşat** (Cihan**), Efe****, Dursun Emin**, Burak**, Yusuf Talha**, Emir** (Fırat Tansel**), Efe**, Kağan**, Eyüp***, Yusuf** (Yakup***)

Teknik Sorumlu: Ali Aydoğan

Mamakspor: Esmer Yiğit***, Ali Rıza***, Fatih***, Deniz*** (Burak Kantemir**), Anıl***, Ömer***, Buğra***, Burak Çetin***, Ünal Can****, Kemal Can****, Burak Ali** (Uğur**)

Teknik Sorumlu: Fatih Ulugöl

Goller: Dk.6 Efe, Dk.62 Yakup (Yenidoğanspor) Dk.8, Dk. 24 Ünal Can, Dk.37 Burak Çetin, Dk. 39, 85 Kemal Can

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ