Eğitim-öğretim hayatına geçtiğimiz yıl 25 öğrencisiyle başlayan Gençlerbirliği Spor Lisesi, dönem sonu karnelerini alarak yaz tatiline çıktı.

Öğrencilerin karnelerini Gençlerbirliği Başkan Vekili Metin Özaslan, Sponsorluk ve Gelir Getirici Faaliyetlerden Sorumlu Asbaşkan Atilla Yıldırım, Futbol Şube Sorumlusu Harun Erol, Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üye Ateş Şendil, Bilişim ve Teknolojiden Sorumlu Yönetim Kurulu Üye Adem Becerikli, Stadyum ve Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üye Kenan Memiş, Gençlik Gelişim Sorumlusu ve aynı zamanda Gençlerbirliği Spor Lisesi Müdürü Seçkin Topçu ve öğretmenlerin elinden aldı.

Öğrencilerin karne heyecanını paylaşan Stadyum ve Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üye Kenan Memiş; ‘‘Hayalini kurduğumuz Gençlerbirliği Spor Lisemiz’in ilk senesini geride bırakmanın gururunu yaşıyoruz. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizi, tek tek kutlayarak iyi tatiller diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Müdür Seçkin Topçu ise Gençlerbirliği Spor Lisesi'nin ilk senesinde hem eğitim hem de spor anlamında çok verimli bir dönemi geride bıraktıklarını ifade ederken, emeği geçen tüm öğretmenlere, öğrencilere ve personelede teşekkür edip iyi tatiller diledi.

Muhabir: Cemil Cahit SARAÇOĞLU