Ankara

Farklı Bakışlar Olsa Da sergisi ÇSM’de

Çeşitli disiplinlerden sanatçıların eserlerinin bir araya getirildiği Farklı Bakışlar Olsa Da sergisi Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde açıldı.

Başkent’te sanatın merkezi Çankaya’da farklı disiplinlerden sanatçıların eserleri, “Farklı Bakışlar Olsa Da” sergisinde bir araya geldi. Sanatseverlere farklı perspektifler sunmayı hedefleyen sergi, görsel sanatlara ilgi duyan herkesi misafir etti. Sergi sanatın sınırlarını muğlaklaştıran ve algıları sorgulayan bir alan sunarken zengin bir kolajla izleyicilere yeni deneyimler sunuyor.

 Deneyimli ve sanata yeni ilgi duymaya başlayan sanatçıları bir araya toplayan sergide katılımcılar, sanatçılarla tanışma ve eserlerin yaratım sürecine dair bilgi edinme fırsatı yakaladı.

Sergide yer alan eserler çeşitli sanat dallarından gelen yaratıcı isimleri bir araya getiriyor. Sergide resimden heykele, dijital sanatlardan enstalasyonlara kadar geniş bir yelpazede eserler yer alıyor. Farklı bakış açılarını ve sanatsal yorumları keşfetmek isteyenler için büyük bir fırsat sunan sergi, sanatın farklı formlarını bir arada görmek isteyen sanatseverlere ilgi çekici görseller sunuyor.

Farklı bakış açıları ve yorumların bir arada bulunduğu sergi, Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde 29 Ekim’e dek görülebilecek.