Türk müziğinin iki değerli Bağlama ustaları, Ahmet Koç ve Çetin Akdeniz, müzikseverlerin uzun zamandır beklediği işbirliği albümünü müjdeliyor.

Koç ve Akdeniz, müzik yolculuklarında kökleri derinlere uzanan bir serüvene çıkıyorlar. Çocukluklarının siyah-beyaz yıllarında, ülkenin ve dünyanın zor zamanlarında büyüyen sanatçılar, bu albümle dinleyicilere nostaljik bir yolculuk sunmayı hedefliyorlar.

“İki Gözümün Çiçeği’ isimli yeni albümde, Türk sinemasının unutulmaz eserlerinden Kemal Sunal filmlerinde yer alan 11 adet şarkı var. Sanatçıların kendilerine ait özgün bağlama tarzlarıyla yeniden düzenlenen çalışmalar müzikseverlere unutulmaz bir deneyim vadediyor.

Sanatçıların kariyerlerinde önemli bir yere sahip olan değerli üstadların esin kaynağı olduğu albüm, aynı zamanda Türk halk müziğinin büyük ustalarına da bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Albümde emeği geçen herkese teşekkür borçlarını bir kez daha belirten Ahmet Koç ve Çetin Akdeniz, dinleyicilerden gelecek olan sevgiyle albümün başarısını taçlandırmayı umuyorlar.

Ahmet Koç ve Çetin Akdeniz’in merakla beklenen albümü, Avrupa Müzik markasıyla tüm müzik platformlarında yerini aldı.

Kaynak: Haber Merkezi