Spor

Ankaragücü Hatayspor’u ağırlayacak

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Ankaragücü, kendi evinde Hatayspor ile karşılaşacak.

Ankaragücü ile Hatayspor Trendyol Süper Lig’in 17. hafta maçında Eryaman Stadı’nda karşılaşacak. Saat 20.00’de başlayacak mücadele beIN Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı  Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar,  Mehmet Akıncık üçlüsü yönetecek. 

Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca’nın maç sonunda Halil Umut Meler’e yaptığı yumruklu saldırının ardından PFDK tarafından Ankaragücü’ne verilen 5 maçlık seyircisiz oynama cezası gereği müsabaka boş tribünlere karşı oynanacak.

ANKARAGÜCÜ 4 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Trendyol Süper Ligi’nde çıktığı son dört maçta 2 galibiyet 2 beraberlik alan Ankaragücü topladığı 18 puanla 11. sırada yer alıyor. Sarı-lacivertlilerin kadrosunda uyluk sakatlığı bulunan Tolga Ciğerci dışında eksik bulunmuyor. 

HATAYSPOR’UN DEPLASMANDA YÜZÜ GÜLMÜYOR

Hatayspor, Trendyol Süper Ligi’nde çıktığı son üç deplasman maçında sırasıyla Samsunspor’a ve İstanbulspor’a 2-1, Başakşehir’e ise 1-0 kaybetti. Volkan Demirel’in öğrencileri 3 maçlık deplasman kabusunu Ankara’da sonlandırmak istiyor.

Hatayspor’da sakatlıkları bulunan Mehdi Boudjemaa ve Kamil Çörekçi’nin bu maçta oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

ESKİ TAKIM ARKADAŞLARI KARŞI KARŞIYA

2008-2012, 2013-2015 ve 2019-2020 yılları arasında birlikte Fenerbahçe forması giyen Emre Belezoğlu ile Volkan Demirel bu maçta rakip takım teknik direktörleri olarak saha kenarında oyuncularına direktif verecek.