Ankara

Ankara Kulübü’nden Yaşar’a ziyaret

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, ziyarette bulunduğu Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a yeni dönem için başarılar diledi. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette; 13 Ekim Pazar günü 101. yıl dönümünün kutlanacağı Ankara’nın başkent oluşu ve tarihi yapısı üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, beraberindeki dernek yöneticileri ile birlikte Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette; 13 Ekim Pazar günü 101. yıl dönümünün kutlanacağı Ankara’nın başkent oluşu ve tarihi yapısı üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Özaslan, Yaşar’a, Yenimahalle Belediye Başkanlığı görevi 4. döneminde de başarılar diledi.

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, ziyarette yaptığı konuşmada; “Atatürk ve Cumhuriyet ile ayrılmaz bir bütün olan Ankara’nın 13 Ekim 1923’de Başkent Oluşunun 101. Yıl Dönümü vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Ankara’nın başkent olmasına katkı sağlamış tüm devlet adamlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.” dedi.

Özaslan şöyle devam etti: “Ankara Kulübü Derneğimizin Onur Kurulu üyesi Fethi Yaşar’a öncelikle bizlere gösterilen yakın ilgi ve misafirperverlik için teşekkür ederiz. Gönlü geniş, Yenimahalle’de herkesin belediye başkanı olmayı başarmış Sayın Fethi Yaşar ağabeyimizin Yenimahalle’de Türkiye’ye örnek güzel hizmetleriyle ve ortaya koyduğu eserleri ile her zaman gurur duyduk, duymaya da devam ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti Ankara Kulübü Derneğimize de her zaman sahip çıkmış, konu Başkent Ankara ve sahip olduğu kadim değerler olunca her zaman destek olmuş kıymetli ağabeyim sayın Fethi Yaşar’a bizlere gösterdikleri anlayış ve işbirliği için teşekkür ediyor, Yenimahalle Belediye Başkanlığı görevinde 4’ncü döneminde de başarılarının artarak devamını diliyorum.”

“Ankara, Atatürk’ün mirası ve hepimizin ortak değeridir. Ankara’nın Başkent Oluşunun 101. Yılı kutlu olsun” diyerek sözlerine başlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da Genel Başkan Dr. Metin Özaslan yönetiminde Ankara Kulübü heyetinin nazik tebrik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Ankara Kulübü Derneği’nin Ankara’nın tarihi kültürel değerlerine sahip çıkan, bu anlamda çok çalışan bir dernek olduğunu belirterek, “Cumhuriyetimizle yaşıt, Atatürk’ün emaneti,  Seymenlik geleneği başta olmak üzere Ankara’mızın köklü kadim mirasına sahip çıkan ve gelecek kuşaklara aktarma gayreti içerisinde olan Ankara Kulübü Derneği’nin başarılı çalışmalarıyla her zaman gurur duyuyor, kendilerine, başarılarını artırarak devam ettirecek her türlü desteği Yenimahalle Belediyesi olarak imkanlar doğrultusunda sağlamayı görev biliyoruz.” ifadelerini kullandı.