Yoga sporu ile kendini geliştirmek isteyenler için Çayyolu'nda açılan merkez şık ve doğal konsepti ile göz doldurdu. Yoganın pratik ve teorik olarak en geniş anlamda sunulacağı mekanı Yoga Antrenörü Yasemin Artuna açtı. Uzun yıllar Orijinal Yoga Sistemi üzerine uzmanlaşan Artuna şunları söyledi: 'Dünyada Yoga literatürüne ait en kapsamlı yayınlara da ulaşabileceğiniz merkezimizde 0'dan 100'e herkesin uygulayabileceği Orijinal Yoga Sistemi seansları var. Sağlıklı ve mutlu bir yaşam isteyenlere ilk çalışmalar bizim hediyemiz olacaktır.

Ankara-Çayyolu'nda hizmete giren Yoga merkezimizde sade, derin, orijinal Yoga bilgi ve pratiklerine kolayca ulaşabileceğiniz nezih bir ortam hazırladık. Yoga tüm sporların temelinde vardır anlayışı ile meraklıları kucaklayacak huzurlu, sportif, çağdaş bir ortamımız var' dedi.

Başlangıç, orta, ileri seviye Yoga çalışmalarının yanı sıra, hamileler, çocuklar, çiftler, 60 yaş üstü kişiler, aileler için de Yoga seanslarının düzenleneceği merkezde meditasyon, nefes, biyoenerji, tam gevşeme teknikleri de uygulanacak.

Editör: Haber Merkezi