İkonik imza kokuları ve vücut bakımı ürünleriyle herkesin favorisi olan Victoria’s Secret, Türkiye’deki 18. Mağazasını Ankara Panora AVM'de açtı. Ankarada 4.mağazasını Çankaya Oran'daki Panora AVM'de açan Victoria's Secret's ziyaretçilerine unutulmaz bir alışveriş deneyimi sundu.

ÜRÜNLERE KALİGRAFİ İMZASI 

Store of the Future konseptiyle açılan mağazada moda severlerin gözdesi birçok ürün mevcut. Victoria’s Secret, Ankara Panora AVM mağazasında çok satan çamaşırlarının yanı sıra Victoria’s Secret imza kokuları ve vücut bakım ürünlerini de satışa sundu. Mağazaya gelen müşteriler aldıkları ürünlere kendi isimlerini yazdırma imkanı buldu. Kaligrafi sanatçısı Ali İşleyen tarafından çok sayıda parfüme isim yazılarak ürünler kişiselleştirildi. 

Store of the Future konseptiyle kapılarını açan mağaza Ankara’daki alışveriş tutkunlarına benzersiz bir deneyim sunuyor. Geniş ve konforlu alanıyla ziyaretçilerine alışverişlerini daha keyifli hale getiren Victoria’s Secret, yepyeni koleksiyonları keşfetmek için sizleri Ankara Panora AVM’ye bekliyor.

Kaynak: Başkent