Spor

TVF’ye yeni sponsor

Türkiye Voleybol Federasyonu(TVF), yerli e-posta sağlayıcı firması Uzman Posta ile resmi sponsorluk anlaşması yaptı.

Türkiye’nin ilk yerel bulut e-posta sağlayıcısı olan Uzman Posta ile TVF arasında yapılan resmi sponsorluk anlaşmasının imza töreni Volley Hotel Ankara’da gerçekleşti

İmza törenine TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Uzman Posta CEO’su Gökalp Çakıcı ve TVF Genel Sekteri Av. Nihal İşçi katıldı. İmza töreninde konuşan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türk voleybolunun başarısının altında yatan bir çok neden olduğunu ifade ederek, “Bugün ne kadar yol arkadaşınızı çoğaltırsanız, paydaşınızı büyütürseniz, sponsorlarınız sizin yanınızda olursa, imkanlarınız çok daha iyi bir noktaya gelir. Bunu da çok akıllı ve çok faydalı bir şekilde kullanırsanız, başarılı olmamanız için bir neden olmaz diye düşünüyorum.Biz de bugün sizlerin huzurunda bir imza töreni gerçekleştireceğiz. Biliyorsunuz, ben sponsorlara yaptığım imzadan sonra kendimi nasıl buranın Federasyon Başkanı ve sahibi görüyorsam, sponsorlar da buranın sahibi oluyorlar. Bu vesileyle sevgili kardeşim Gökalp Bey’e bu güzel imza töreninde bizlere eşlik ettiği, bu işbirliğinde bizimle beraber imza attığı ve voleybola katkılarından dolayı sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varsınız diyorum. Sizin de desteğinizle daha güzel işler yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın.  Bu imzanın da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“TİCARİ BİR ANLAŞMA GİBİ GÖRÜNSE DE GÖNÜLDEN YAPTIĞIM BİR İŞ”

Uzman Posta olarak TVF’ye sponsor olabilmenin önemli hedefleri arasında yer aldığını ifade eden Uzman Posta CEO’SU Gökalp Çakıcı, “ Belki de şu an firmamız için bu açıdan önemli bir köşe taşı diyebiliriz. Bu konularda teknoloji sektöründe çok fazla firma yok. Bu sene bir ilk olarak Sahibinden ve Türkiye Futbol Federasyonu benzer bir girişimde bulundu. Benzer bir şeyi de biz şu an Uzman Posta olarak Türkiye Voleybol Federasyonu’nun sponsoru olarak gerçekleştiriyoruz. Bu imza töreninin Olimpiyatlar öncesinde olması ekstra bir güzellik. Çünkü aynı zamanda ben de çok ciddi ve heyecanlı bir takipçiyim. İçinde hissediyorum kendimi. Ve bilin ki konu ticari bir iş gibi gözükse de gönülden yaptığım bir şey olduğunu söyleyebilirim. Bu heyecanı hissederek bu şekilde bir girişimde bulunmak insanı ayrıca motive ediyor. Umarım hem olimpiyatlarda geçen sene olduğu gibi hem Milletler Ligi'nde hem Avrupa Şampiyonası'nda hem de Dünya Şampiyonası'nda aynı sene üç birinciliği aynı anda almış bir takımla bulunacağız. Takımın içinde çok fazla değişiklik de yok. Federasyonla ilgili konuşuyormuş gibi oluyorum ama gerçekten yakından takip ettiğim için söylüyorum bunları. Bu başarıların tekrarlanmaması için bir sebep görmüyoruz. Bu başarıların içinde bir şekilde "eskilerin deyimiyle" çorbada tuzumuzun olması veya bir katkımızın olması da bizi çok motive ve mutlu ediyor. Umarım bizim için de hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

“HEDEFİMİZ, HAYALİMİZ VE HEYECANIMIZ HİÇ BİTMEDİ”

Paris Olimpiyatları ile ilgili soruya yanıt veren Üstündağ, “İşimiz zor, beklentiler çok yüksek. Çünkü geçen yıl hiçbir ülkeye nasip olmayan Milletler Ligi, Avrupa ve Olimpiyata namağlup birinci sırada katılmak. Artı 22’de 22 galibiyet, ama bu yıl hedefimiz her turnuvada zirvedir. Daha önce sizin de belirttiğiniz gibi, hiçbir takım sporlarında kürsüde yer alma şansımız olmadı bugüne kadar. İnşallah bu bir ilk olur diyorum. Kürsüde yer almak, yarı finalde yer almak demektir. O yarı finalin içinde dört takım yer alacak. O dört takımın üçü madalya sahibi olacak. Biri madalya sahibi olmayacak. Oraya gittikten sonra, neden kürsüde yer alan takım Türkiye olmasın diye düşünüyoruz” dedi. 

“Hedefimiz, hayalimiz ve heyecanımız hiç bitmedi, bitmeyecek de” diyen Üstündağ, “Eğer bunlardan bir tanesinde bitmiş gibi bir algı olursa, başta şahsım olmak üzere bizim buradan başarı beklememiz söz konusu olmaz. Ama başarılı olmak için söylemek istediğim ve söylediğim bu üç şeyi kaybetmememiz lazım. Hayalinden, hedefinden ve heyecanından vazgeçmeyeceksin. Benden daha fazla hayali, hedefi ve heyecanı yüksek olan takımın da 21'inde Paris'te yer aldı. Antrenmanlara devam ediyor. Kürsüde yer almak için yoğun bir çalışma temposu içerisindeler ve bunu her gün takip ediyoruz. Kısmet olursa cumartesi günü takımla birlikte olmak için hareket edeceğiz. Hepinizin desteğini bekliyoruz, inşallah kürsüde yer alırız” ifadelerini kullandı.

İmza töreni, TVF Başkanı Üstündağ’ın Çakıcı’ya günün anısına verdiği teşekkür plaketi ile son buldu.