UEFA Avrupa Ligi macerasına 2. ön eleme turun ikinci maçında Trabzonspor ile Ruzomberok, yarın saat 20.30’da Trabzon Papara Park’ta kozlarını paylaşacak. Karşılaşma A Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Trabzonspor, turun ilk maçında Slovakya’da karşı karşıya geldiği rakibini 2-0 mağlup ederek 3. turun kapısını aralamıştı.

BÜYÜK AVANTAJ TRABZONSPOR’DA

İkinci eleme turunu deplasmanda Trezeguet ve Cihan Çanak’ın golleri ile 2-0 kazanan Trabzonspor, kendi evinde taraftarının desteği ile turu geçmeyi hedefliyor.

Bordo-mavililer müsabakada alacağı her türlü galibiyet, beraberlik ve tek farklı mağlubiyet durumunda turu garantilemiş olacak.

Ruzomberok’un ise iki farklı galibiyet alması durumunda karşılaşma uzatmaya gidecek.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 18.00'de ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık antrenman gerçekleştirilecek. Ve antrenman öncesinde teknik direktör Abdullah Avcı ile takım kaptanı Uğurcan Çakır saat 17.00'de Papara Park'ta basın toplantısı düzenleyecek.

RUZOMBEROK’A 3 FARK GEREK

Kendi evinde 2 farklı mağlup olan Ruzomberok, Trabzon’da tur atlamak için karşılaşmada en az 3 farklı galibiyeti bulması gerekecek.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ