Salon: TVF Başkent

Hakemler: Koray Yılmazgil, Meryem Tekol Pelenk

Halkbank ANKARA: Alexander Berger, Faik Samed Güneş, Fernando Hernandez, Gökhan Gökgöz, Oğuzhan Karasu, Brett Walsh (Volkan Döne, Caner Ergül, Aslan Ekşi, Fatih Eren Uğur, Efe Bayram)

İstanbul BBSK: Abdülsamet Yalçın, Özkan Hayırlı, Serhan Coşkun, Berat Emre Fırat, Emir Kaan Öztürk, Rıfat Erden Çevikel (Beytullah Hatipoğlu, Emirhan Durul, Gökhan Çatal)

Setler: 25-13, 29-27, 25-19

Süre: 1 saat 23 dakika (24, 34, 25)

Voleybol AXA Sigorta Efeler Liginde Halkbank, Ankara'da oynanan karşılaşmada konuk ettiği İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü takımını 3-0 mağlup etti ve ligdeki 6. galibiyetini aldı.

Halkbank'ta en skorer oyuncu Alexander Berger oldu. Avusturyalı smaçör aynı zamanda 114 santimetre ile maçın en yükseğe sıçrayan oyuncusuydu.

En hızlı servi kullanan oyuncu ise saatte 116 kilometre hızla ace yapan Gökhan Çatal.

Mavi-Beyazlı takım, dokuzuncu maçında, Ankara'da hemşerisi Spor Toto ile 21 Ekim'de karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmayı değerlendiren Kübalı pasör çaprazı Fernando Hernandez, bazı bölümleri itibarı ile zor geçen maçta hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

'Blok ve defansta çok iyiydik. Atakta da öyle. Maçta takıma yaptıkları katkı nedeniyle arkadaşlarıma teşekkür ediyorum' diyen Hernandez, 'Sezonu tüm ağırlığı ve yoğunluğuyla yaşamaya başladık. Birbirinden zorlu maçlar yapıyoruz. Halkbank olarak tüm bu zorlukların üstesinden gelip mutlu sona ulaşmak için bütün enerjimizi sahaya yansıtacağımızı söylemek istiyorum' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi