Gençlerbirliği'nin başarılı sol bek oyuncusu Alper Uludağ, kulüp web sitesi için önemli açıklamalarda bulundu. Geçen sezon yaşanan başarısızlığı kulüpteki herkes gibi çok üzüldüğünü belirten Alper, 'Ama sezon biter bitmez ben burada kalacağım, düştüysek birlikte çıkacağız dedim.' diyerek takımına büyük destek verdi.

Hazırlık kampının ilk bölümünde yaşanan moral bozukluklarının sezon öncesinde tamamen yerini şampiyonluk hedefine bıraktığını söyleyen Uludağ, 'Tekrar çıkıp aynı hatalara düşmemek için çok çalışmalıyız. Şampiyonluk hedefimizi, inancımızı herkese kabul ettirdik artık. Büyük bir kulüp ve güzel bir şehirdeyim. Burada güzel bir aile yapısı var. Futbolcu, personel, teknik ekip, yönetim… Bunların hepsi başarı için, mutluluk için önemli etkenler. Kısa süreli izinlerimiz oluyor, onlarda da ailemle Ankara'da güzel vakit geçirmeyi tercih ediyorum' dedi.

'O DÖNEM ÇOK YILDIZ VARDI TAKIMDA'

Almanya'da profesyonel olduğu Aachen'da Gençlerbirliği'nin eski futbolcusu Thomas Zdebel ile birlikte oynadığını söyleyen Alper, 'Thomas hep buradaki güzel günlerini anlatırdı. Ben de Gençlerbirliği'nin UEFA Kupası maçlarını falan biliyordum. O dönem çok önemli yıldızlar vardı burada. Ahmed Hassan, Daems gibi isimleri izlerdim. Bir sempati oluşmuştu, işte şimdi de buradayım. Nasip işte.' diyerek düşüncelerini dile getirdi.

'GÜZEL, EĞLENCELİ VE TEMİZ BİR TRİBÜNÜMÜZ VAR'

Taraftarlar kurduğu bağ için mutlu olduğunu söyleyen Alper Uludağ, 'Çok güzel, eğlenceli ve temiz bir tribünümüz var. Onlarla kurduğum bağ beni çok mutlu ediyor. Burada sevildiğimi ve saygı gördüğümü hissediyorum. Bazen çok iyi maçlar oynuyorsun, bazen kötü; futbol bu. Ama elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştığımdan hiç şüphe etmesinler. Onlardan bir de küçük ricam var; küçük çocukları getirmeye başlasınlar, çocuklarını getirsinler tribüne. Burada olduğum için değil samimi düşüncelerim olduğu için söylüyorum; hakikaten özel bir kulübe sahibiz. Bizim tribünlerimiz de eğlenceli ve güzel. Gençlerbirliği sevgisi ile büyüsün çocuklar burada.'

Editör: Haber Merkezi