Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Bursaspor maçının ardından iki gün izin yapan MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Yeni Malatyaspor ile yapacağı müsabakanın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı.

Beştepe Tesislerinde Teknik Direktörü İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra core çalışması yapan takım, gruplar halinde pas koordinasyonu çalıştı. Devam eden bölümde dar alanda 4 grup halinde minyatür kalede maç yapılarak antrenman tamamlandı.

Hafif sakatlıkları bulunan Moestafa El Kabir,Youness Mokhtar ve kalça kemiğinde ufak zedelenme olan Johannes Hopf günü salon çalışması ile takımdan ayrı tamamlarken Brice Dja Djedje ve Yalçın Ayhan, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. İtalya'daki tedavisi tamamlandıktan sonra Ankara'ya dönen Thomas Heurtaux da sağlık ekibi gözetiminde takımdan ayrı salon çalışması yaptı.

Antrenmanda Belarus Milli Takımına davet edilen Anton Putsila, Burkina Faso Milli Takımına davet edilen Bakary Kone ve Kongo Cumhuriyeti Milli Takımına davet edilen Thievy Bifouma yer almadı.

Takım, Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına bugün Beştepe Tesislerinde yapacağı antrenman ile devam edecek.

Editör: Haber Merkezi