Kültür-Sanat

Soft Analog ve Selami Şahin’den büyük sürpriz!

Soft Analog, Cove Aya Yorgi’de sahne aldı. Unutulmaz performanslarıyla izleyicileri büyüleyen ikili, sahne sonrası Selami Şahin ile birlikte fotoğraf paylaşarak büyük bir müjde verdi.

Müzik dünyasının yetenekli gruplarından Soft Analog, Lider Şahin ve Emirhan Şahin'in işletmeciliğini yaptığı Cove Aya Yorgi’de Apartman Diskosu konseptiyle sahne aldı. Enerjik ve unutulmaz performanslarıyla izleyicileri büyüleyen ikili, sahne sonrası Selami Şahin ile birlikte fotoğraf paylaşarak büyük bir müjde verdi.

Paylaşımlarında, Selami Şahin’e saygı niteliğinde hazırlanan ve hazırlık süreci devam eden ‘Selami Şahin Şarkılar 3’ albümünde yer alacaklarını belirten grup, hayranlarına büyük bir sürpriz yaptı. Paylaşılan fotoğraf, sosyal medyada binlerce beğeni alarak büyük ilgi gördü.

Disko, synth-pop, dream-pop, new wave, funk ve elektro dans-pop türlerinde büyüleyici müzikler üreten Soft Analog, 80'ler ve 90'ların seslerinden ilham alarak dinleyicilere nostaljik ve yenilikçi bir müzik deneyimi sunuyor. Şarkılarında dinamik ve enerjik sesler, melankolik ve eleştirel bir anlatımla modern hayatın yarattığı duygu ve farkındalıklara değiniyor.