Yeşil bir Sincan için durmaksızın çalışan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, farklı teknikler kullanarak ağaçları çeşit çeşit şekillendiriyor, Sincan’ın güzelliğine güzellik katıyor. Ekiplerin marifetli elleriyle budanan ağaçlar adete birer sanat eserine dönüşüyor.

Belediye personelleri estetik çevre düzenlemelerinin yanı sıra ilçenin genel görünümüne de özen gösteriyor; yeşil alanlar temizleniyor, sulanıyor, ağaçların kuruyan dalları budanıyor, gübreleniyor, yabani otlar temizleniyor. Sincan Belediyesi ekipleri park ve bahçelerin ihtiyacı olan bütün bakım çalışmalarını düzenli olarak büyük bir özveriyle yapıyor.

Çevre hizmetlerinin yanı sıra, ilçe genelinde parklarda bulunan park ve oyun gruplarının bakım ve onarım çalışmaları genel temizlik çalışmaları, cadde, park ve refüjlerde bulunan ağaçların bakım ve budama çalışmaları gerçekleştirilirken çeşitli ağaç ve çiçekler ile de cadde ve sokakları daha estetik ve düzenli bir görünüme kavuşturuluyor. Yapılan çevre düzenlemeleri vatandaşlardan da tam not alıyor. Düzenli aralıklarla budama işlemi yapılan ağaçların form ve görsel güzelliklerini uzun yıllar koruması sağlanıyor.

Kaynak: Haber Merkezi