“Aşkın Olayım”, “Yankı”, “Üzülmedin mi?”, “Öpücem” ve “Önümüz Yaz” gibi hitlerle zirvede kendine yer edinen Simge yeni albümünü sevenlerinin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Müzik listelerinde uzun süre ilk sırada yer alan Simge Harbiye Açıkhava Konserleri'yle hayranlarına ikinci süprizi yapmaya hazırlanıyor.

Her yıl gelenekselleşen Harbiye konserlerinde büyük bir coşkuyla karşılanan Simge’nin bu konseri şimdiden sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Hayranları “Ne giyecek?”, “Yeni şarkıları olacak mı?”, “Sürprizler var mı?” gibi sorularla meraklarını dile getirirken, Simge’den gelen bir yorum ortalığı daha da heyecanlandırdı. Bir takipçisinin mesajına verdiği “Yeni şarkımı ilk defa Harbiye’de okuyacağım” cevabı, 6 Haziran gecesini özel kılacak büyük sürprizlerden sadece biri olacak gibi görünüyor.

Yazın ritmini belirleyecek yepyeni şarkılar, büyük bir sahne şovu ve Simge’nin o kendine has enerjisiyle Harbiye Açıkhava’da unutulmaz bir gece seyirciyi bekliyor!

Muhabir: İrem AKBAY