Ankara

Seymenlerin gösterisi büyük coşkuya sahne oldu

Ankara Kulübü Derneği Seymenleri, 30 Ağustos Zaferi’nin 102. yılı dolayısıyla Kırıkkale’de düzenlenen programda sahne aldı. Seymenlerin Cumhuriyet Meydanında büyük beğeni toplayan gösterisi, vatandaşların doldurduğu meydanda coşkuya dönüştü.

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Recep Sefer, 30 Ağustos Zafer Bayramının önemine ilişkin konuşmasının ardından meydanı dolduran vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Seymenlere katılımları ve coşkuyla izlenen sergiledikleri gösteri için teşekkür ederek, Ankara Kulübü Derneği Seymenlerden Sorumlu YKÜ Gürcan Maden’e çiçek takdiminde bulundu.

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ömer Ağa Kurt da Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Recep Sefer’e Ankara Kulübü yayınlarından oluşan bir seçkiyi takdim etti.

Kırıkkale’de, 30 Ağustos Zaferi’nin 102. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen programa Ankara Kulübü Derneği Seymenleri olarak katılmaktan ve yaşanan coşkuya katkı sağlamaktan dolayı büyük onur duyduklarını dile getiren Kurt, “Tarihimizin en büyük kahramanlık destanlarından biri olan 30 Ağustos Zaferi’nin 102’nci yıl dönümünü hep birlikte  büyük bir coşku, heyecan ve gururla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarının bizlere emaneti bağımsızlık mirası cumhuriyetimizle her daim gurur duyuyoruz. Büyük zaferin 102. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet, şükran ve rahmetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.