Seviye Okulları 2024-2025 yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdi.Seviye Okulları Kurucu Temsilcisi Fırat Gündoğan, “Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün bizler için çizdiği çağdaş ve modern yolda yürümeye devam edecek ve geleceğin nesillerini ilke ve inkılaplarının ışında yetiştireceğiz” dedi.

Seviye Okulu öğrencileri, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Kurtuluş Savaşı sürecinde vermiş oldukları mücadeleyi, Milli Mücadele Hareketinin hangi koşullar altında gerçekleştirildiğini ve zor şartlar altında kazanılan zaferin izlerini bir kez daha yerinde görme imkanı yakaladı.

Daha sonra Seviye Okulları Kurucu Temsilcisi Fırat Gündoğan önderliğindeki heyet, Başöğretmen Atatürk’ün huzurunda saygı duruşunda bulunduktan sonra, Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti.

4. Foto

Seviye Okulları Kurucu Temsilcisi Fırat Gündoğan, Anıtkabir Şeref Defteri’neşunları yazdı:“Cumhuriyetimizin Kurucusu, Ebedi Başöğretmenimiz Aziz Atatürk, Seviye Eğitim Kurumları olarak Cumhuriyetimizin 101. yılında size, ilke ve inkılaplarınıza bağlılıklarımızı bildirmek üzere manevi huzurundayız. Eğitimin bir milletin geleceğini şekillendiren en önemli unsur olduğuna inancımızla, bize sunduğun, bu güzel vatanda aklın ve bilimin ışığında “fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür” nesiller yetiştirmeye kararlıyız. Sizin gerçekleştirdiğiniz eğitim ve aydınlanma devrimlerinin önemini her geçen gün daha derinden kavrıyor, bu değerleri gelecek kuşaklara aktarma görevimizi titizlikle yerine getiriyoruz. Yarınlarımızın mimarı öğretmenlerimiz; köklü tarihimizden aldığı güçle sizin çizdiğiniz yolda evlatlarımızı vatan, millet ve cumhuriyet sevgisiyle yetiştirmeye devam edeceklerdir.

Sizin “Hayatta en hakiki mürşit; ilimdir, fendir” sözünüz daima en önemli rehberimiz olacaktır. Aziz hatıranız önünde saygı, sevgi ve minnetle eğiliyor, bıraktığınız mirasa sonuna kadar sahip çıkacağımıza söz veriyoruz.”

3-34

2-47

Detay Fotolar (3)

Detay Fotolar (2)

8-2

3. Foto

Detay

Kaynak: Haber Merkezi