Ankara

Şereflikoçhisar Atatürk Parkı'nda vandalizm görüntüleri

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde bulunan Atatürk Parkı'ndaki tuvaletler kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada yaşanan bu olayın ardından emniyet güçleri ile birlikte hareket ederek, sorumlular hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunulacağını bildirdi.

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde bulunan Atatürk Parkı'nda, tuvaletler kapıları ve duvarların kırılarak zarar verildiği saptandı. Belediyeden yapılan açıklamada "Yaşanan bu olayın ardından Emniyet güçlerimizle birlikte hareket ederek, sorumlu kişi yada kişiler hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunulacaktır" denildi. 

Belediyenin Facebook hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

Atatürk parkı içerisinde bulunan tuvaletlerin kapılarını, duvarlarını kırarak zarar veren kişi yada kişiler, unutmayın ki;

Şereflikoçhisar hepimizin, ortak kullanım alanlarımıza, parklarımıza ve sosyal alanlara yapılan bu çirkin müdahaleler sadece verilen emeğe değil, tüm Şereflikoçhisar halkının hakkına da yapılmış bir saldırıdır, bu görüntüler bizleri ziyadesiyle üzmüştür.

Şereflikoçhisar’ın olan ortak kullanım alanlarımıza zarar verenlere karşı tüm hemşehrilerimizin duyarlılığına ve desteklerine ihtiyacımız var, bu görüntüler ne yazık ki güzel şehrimize hiç yakışmıyor.

Yaşanan bu olayın ardından Emniyet güçlerimizle birlikte hareket ederek, sorumlu kişi yada kişiler hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunulacaktır.

Belediyenin X hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Şereflikoçhisar’ın olan ortak kullanım alanlarımıza zarar verenlere karşı tüm hemşehrilerimizin duyarlılığına ve desteklerine ihtiyacımız var, bu görüntüler ne yazık ki güzel şehrimize hiç yakışmıyor."