Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Nezaket Okullarında, fiziki koşulları daha sağlıklı bir hale getirmek adına geleceğin teminatı olan minik öğrencilerin, güvenli ortamlarda eğitim alabilmeleri için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

‘‘Bizlere emanet edilen çocuklarımızı, hayata ve geleceğe en iyi şekilde hazırlamak en önemli görevimiz’’

Minik öğrencilerin güvenli ortamlarda eğitim alabilmeleri için Nezaket Okullarında gereken bakım-onarım çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi çocuklarımızın, güvenilir ortamlarda eğitim görebilmeleri için Nezaket Okullarımızda son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bizlere emanet edilen çocuklarımızı, hayata ve geleceğe en iyi şekilde hazırlamak en önemli görevimiz. Yeni eğitim döneminde çocuklarımızı, kaliteli ve güvenli ortamlarda karşılayacağız’’ dedi.

Yeni eğitim-öğretim dönemine sayılı günler kala Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen bakım-onarım çalışmaları kapsamında derslikler ve ortak kullanım alanları başta olmak üzere her nokta detaylıca yeniden elden geçirilerek güvenli hale getiriliyor.

Kaynak: Haber Merkezi