Kullanım açısından sağlıklı olmayan deforme olan parkları, yenileme çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi, Sinan Hitay Parkı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Mevcut parkları günün şartlarına uygun biçimde baştan sona yenilediklerini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘İlçemize modern, yeşili bol, temalı oyun gruplarının bulunduğu, spor aletlerinin yer aldığı sosyal alanlar, parklar kazandırmaya devam ediyoruz. Sıfırdan yenilediğimiz ve ilçeye kazandırdığımız parklarımızın büyük rağbet görüyor olması, bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Bu doğrultu da kullanıma uygun olmayan parklarımızı sıfırdan yenileme çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah Sinan Hitay Parkımızı, yenilenmiş ve daha çok fonksiyon kazanmış hali ile yakında yeniden hizmete açacağız’’ dedi.

Belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla çocuk oyun gruplarından, kum havuzuna, açık hava fitness alanından, yürüyüş yoluna ve oturma gruplarına kadar her yaş grubuna hitap edecek olan Sinan Hitay Parkı yakında zamanda vatandaşların hizmetine sunulacak.

Muhabir: Hatice GÜREL