Pursaklar Belediyesi’nde bağlı 5 farklı Nezaket Okulunda eğitim gören öğrencilere yönelik olarak yıl sonu müsameresi düzenlenirken, çocuklar hazırladıkları muhteşem gösteriler eşliğinde büyük bir mezuniyet coşkusu yaşadı.

Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde gerçekleştirilen mezuniyet törenlerinde öğrencilerin ilk mezuniyet töreni heyecanına yakından tanık olmak adına yerini alan Başkan Ertuğrul Çetin, çocukların büyük mutluluklarına aileleri ile birlikte ortak olurken, miniklerin ortaya koyduğu performanslar ise izleyenlerden tam not aldı.

‘‘Çocuklarımız, bir yıl boyunca almış oldukları eğitimlerle birçok bilgi birikimine sahip oldu’’

Çocukların bir yıl boyunca eğlenirken, öğrenmenin tadına vardığını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; Minik öğrencilerimize adabımuaşeret dersleri başta olmak üzere okul öncesi eğitimi verdiğimiz 5 farklı Nezaket Okulumuzdaki mezuniyet törenlerimizin sonuna geldik. Çocuklarımız, bir yıl boyunca almış oldukları eğitimlerle birçok bilgi birikimine sahip oldu. İnanıyorum ki aldıkları eğitimleri daha da ileri taşıyarak, vatana ve millete faydalı evlatlar olacaklardır. Çocuklarımıza bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılarla dolu yıllar diliyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Bugün olduğu gibi yarında onların geleceği için çalışmaya ve gayret etmeye devam edeceğiz’’ dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi