• Öncelikle bize kendinizden bahseder misiniz?

İsmim Demet Kara 47 yaşındayım. Ankara doğumluyum. 1994 yılında Ankara'da kurulan Demkar Medikal Limited Şirketi'nin genel müdürlüğünü yapmaktayım. Bunun dışında biosmart, biofrekans terapi cihazlarının ithalatını, marka ve imtiyaz temsilini gerçekleştiriyorum. 2010 yılından beri profesyonel olarak biossmart biofrekans terapi olarak madde bağımlılıkları üzerine çalışıyorum. Konu ile ilgili eğitimlerimi Rusya'da aldım. Ayrıca NLP, Acces, Reiki, olumlama ve meditasyon, nefes terapileri, yaşam koçluğu, öğrenci koçluğu gibi bir çok alanda eğitimim ve uzmanlığım var.

• Bağımlılığa karşı çeşitli terapi yöntemleriyle bu bağımlılıklardan insanların kurtulduğunu belirtiyorsunuz öncelikle nedir bu yöntemler anlatır mısınız? Biossmart biofrekans terapi nedir?

Biossmart biofrekans terapi fizikçiler ve tıp hekimleri tarafından geliştirilmiş, son teknoloji cihazlarla yapılan somut ve bilimsel bir metod- dur. Beynin sol lobundan gönderilen ses aralıkları ve cihaz tarafından tespit edilen frekanslarla istek oluşturan maddeyi nötrleyen, yok olmasını sağlayan yan etkisiz bir yöntemdir. Vücuda herhangi bir temas, invaziv bir uygulama yoktur. Biossmart akıllı Biorezonans cihazı ile sigara bırakma programı birbirine eşlik eden 4 farklı metot uygulanarak yapılır. Vücuda elektrik akımı, kimyasal ilaç, enjeksiyon, radyasyon vermeden sadece ses dalgası kullanılarak uygulanır. İlk seansın sonunda hasta sigara içme isteğinden sonsuza dek kurtulur. Beyinde sigara içme isteğine sebep olan karşı konulamaz, önlenemez içme isteği karşısında belirli periyotlarda devreye girerek bu isteği oluşturan titreşimleri, yazılım tarafından üretilen aksi frekanslarla nötralize eden sistem tartışmasız mucize cihaz niteliğindedir. Bir fizik buluşu olan sistem birbirini radyal gören dalgaların nötr olması fizik kuramından yola çıkılarak bulunmuştur.

2 SAATTE BIRAKTIRIYORUZ

• Mesela sigarayı 2 saatte bıraktırabileceğinizi söylüyorsunuz bununla ilgili neler söylersiniz?

Sigara bıraktırma işleminiz oldukça kolay ve son derece başarılı olduğumuz bir alan. Tek seanslık 2 saat süren bir işlemden sonra sigara hayatınızdan tamamen çıkar. Kişiye göre değişmez. Cihaza giren herkes istisnasız sigarayı bırakır. 15 binden fazla insana hizmet verdik. 5 binden fazla kişiye ise birebir hizmet verdim. Dolayısıyla artık iddia etmiyoruz, yapıyoruz. Makine somut ve bilimsel bir metot zaten. Yöntem kişiye göre değişmez. Bu binaya giren herkes mutlak sonuç alır. Burada tek bir ayrıntı var kişilerin istekli olması. Kendi isteğiniz ve çare istiyor olmanız bu işte yeterlidir. Geri kalan her şeyi makine yapıyor. Bizim kişisel bir katkımız yok. Sigara bırakma süresi en fazla iki saattir ama alkol, uyuşturucu ve diğer gıdalarla ilgili yapmış olduğumuz işlemler tek seanslık değil. Kişiye göre makine tarafından oluşturulmuş protokolleri takip ederiz. Vücut kitle endeksi, vermesi gereken kilo ve süresi, yapması gereken işlemler şeklinde bir protokol oluşturuluyor. Biz de makinaları kullanarak bu işlemi gerçekleştiriyoruz. O yüzden de bunlar biraz kişiye bağlı ama sigarayı tek seansta alkolü en fazla üç seansta çözüyoruz. Uyuşturucu da ise sapma kayma dediğimiz bir takım psikolojik değişimler olabiliyor, kendilerini denemek istiyorlar. Psikolojik etkenler hala hayatlarında devam ediyorsa bunu tetikleyici unsur olarak kullanabiliyorlar. Dolayısıyla uyuşturucu gibi maddeler daha farklı. Bize çok sıkça sorulan birkaç soru var. Şöyle ki sigara madde bağımlılığı çok ucuz ve en kolay ulaşılabilen madde. Çok masum gibi gösterilmeye çalışılsa da çoğu ölümün sebebi bu bağımlılıktır. Burada yapmaları gereken tek bir şey var sadece karar vermek ve bu mantığa ulaşmak. Ben bırakmak istiyorum ama yolunu arıyorum diyen insanlar için muazzam bir araç bu yol. Hiçbir yan etkisi yok. Ayrıca çok ekonomik bir aylık ödediğiniz sigara parasına hayat boyu bu işten kurtulmuş oluyorsunuz. İnsanlar dünya paralar verip, bir sürü farklı yöntemler kullanıyorlar. Bunların çok inanılmaz yan etkileri var ve bunu bilim söylüyor. Çoğu ülkede yasak olmasına rağmen ülkemizde de kullanılıyor ama gerçekten çok yan etkileri var. Bu kadar kolay ve güzel bir yöntem varken, bence çaresine arayan herkesin kesinlikle denemesi gereken bir yöntem içleri çok rahat olsun. Buraya oturan herkes en bağımlı benim. Ben bir bıraksam bütün dünya bırakır. Sigara içmeden yaşayamam. Evet, bağımlıların hepsi aynıdır. Ben çok görüyorum marketlerde çocuğun eline vuruyor bir dondurma için ama iki paket sigara ver diyebiliyorlar. Ya da eşiniz hamile bile olsa gece işte canım profiterol çekiyor dediğinde gidip açık bir pastane bulmaya çalışmaz ama sigaranız yoksa üç kilometre karda kışta yürüyerek benzinlik bulur. Sigaranızı temin edersiniz. Bu kadar yaşam kalitesini düşüren sağlığınızı ekonominizi tehdit eden bir şeyden kurtulmak için ciddi anlamda başarılı bir yol var. Bu yolda biossmart frekans terapi. Çaresini arayan herkese kapımız sonuna kadar açık ve her şekilde destekliyoruz.

• Zayıflatma programları da yapıyorsunuz diyet programlarınızdan da bahseder misiniz?

Biossmart biofrekans terapi ile kilo kontrol programımız, herhangi bir diyet içermez. Zaten diyet ve spor yaparak zayıflayabilecekse kişi bize neden gelsin ki uyguladığımız işlem dayanamadığınız besin gruplarına karşı direncinizi artırmak, iştahınızı kapatmak, metabolizmanızı hızlandırmak. Duygusal açlığınızı gidererek istediğiniz her şey istediğiniz kadar yiyerek kilo vermenizi sağlamak. Bir takım özel programlarla destekleyerek 3 seansta kilo vermenizi sağladığımız mucize bir yöntemdir.

• Makinenizin enerji testi yaptığından bahsettiniz peki bu işlem nasıl gerçekleşiyor?

Makinemiz yine aynı frekans tepkileriyle ölçümleme yaparak yazılımın hafızasındaki 6 bin 400 tane birbirinden farklı maddenin frekansını beyin yolundan, sol kulak aracılığıyla gönderdiği enerjiyle vücudumuzu tanımlayıp vücudumuzun verdiği reaksiyonun hesaplanmasıyla sizin hangi maddeye ne derecede alerji gösterdiğinizin hesaplamasını yapan çok basit, kolay ve etkili bir yöntem. Buraya sigarayı bırakmak için gelen arkadaşlarım biliyorlar alerjilerine çok kısa da olsa bakıyoruz. Makinenin yanlış veri verme şansı yok. Zaten alerjik olan bünyelerdeki sebep bağışıklık sistemidir. Bu konuya çok hakimiz. Çok fazla okumalarımız, eğitimlerimiz var. Alerji çok özel bir durum ve biz de bu konuda gerçekten iddialı ve başarılıyız. Çünkü bu konuyla ilgili çok okuduk, araştırdık ve eğitimler aldık. Bu bilgileri insanlara hizmet olarak aktarmaya çalışıyoruz.

HERHANGİ BİR ZARARI VAR MI?

• Kullandığınız makinenin herhangi bir zararı var mı?

Cihazın hiç bir yan etkisi yoktur. Ses dalgası en soft en temiz enerjidir. Radyoda dinlediğiniz bir müzik ne kadar zarar veriyorsa o kadar yan etkisi vardır.

• Hiçbir yan etkisi olmadığını ancak kalp pili takan kişilerin ve gebelerin bu yöntemi kullanmadığını belirtiyorsunuz, onlarda neden kullanılamıyor?

Tıbbi etik gereği kalp pili olanlara ve gebelere temas her koşulda mümkün değildir. Bu yüzden uygulama yapmıyoruz.

• Bağımlılıklardan kurtulmak gerçekten çok zordur, siz bu konuda garanti veriyor musunuz?

Bizim yaptığımız uygulama bilimsel bir metoddur. İşlemi bir makina yapar. Çamaşır makinasına çamaşırı atarsanız yıkar. Bu cihazlarda bu iş üretilmiş dolayısıyla garantisi yöntem ve şuana kadar 15 binden fazla bu yöntemle sigarayı bırakan kişidir. Son olarak şunu özellikle bekletmek isterim, burda önemli olan cihazdır. Her cihaz biofrekans terapi değildir, verdiğimiz tüm bilgiler biossmart biofrekans terapi cihazına ait bilgilerdir

Editör: Haber Merkezi