Spor

Orhan Şam, Gençlerbirliği Spor Lisesi'ni ziyaret etti

Gençlerbirliği Spor Lisesi'nin düzenlediği kariyer günlerinin konuğu Gençlerbirliği takımının altyapısında yetişip uzun yıllar A takım formasını terleten U-16 Milli Takımı Teknik Direktörü Orhan Şam oldu. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’ndeki Gençlerbirliği Spor Lisesi’nde düzenlenen kariyer gününe, Stadyum ve Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üye Kenan Memiş ile Gençlerbirliği Spor Kulübü Gençlik Gelişim Sorumlu aynı zamanda Gençlerbirliği Spor Lisesi Müdürü Seçkin Topçu da katıldı.

Söyleşide öğrencilerin sorularını yanıtlayan Orhan Şam, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde olmaktan duyduğu mutluluğu ve heyecanı dile getirdi. Takımın her yaş kategorisinde forma giyen ve kaptanlığını yapan Şam, Gençlerbirliği’nin kalbinde her zaman çok başka yeri olduğunu söyledi. Gençlerbirliği forması giydiği dönemden bir formasını getiren ve bu forma ile birçok başarı elde ettiğini söyleyen Şam, öğrencilere milli takım ruhunu ve o seviyeye ulaşmak için karakterli bir davranış sergilemeleri gerektiğinin önemini vurguladı.

Söyleşi sonunda Gençlerbirliği Spor Kulübü Gençlik Gelişim Sorumlusu aynı zamanda Gençlerbirliği Spor Lisesi Müdürü Seçkin Topçu, Orhan Şam’a Gençlerbirliği forması terlettiği dönemden bir formasını göstererek hala sakladığını ve kendisi için çok kıymetli olduğunu söyledi. Söyleşi toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.