Kültür-Sanat

Ödüllü yazar Adam Fawer, Ankaralı okuyucularla buluşuyor

Olasılıksız ile dünya çapında ses getiren ve uzun süre çok satanlar listesinde kalan Amerikalı Yazar Adam Fawer, Ankaralı okuyucularla buluşuyor.

Olasılıksız, Empati ve OZ adlı romanlarıyla dünyada çapında geniş bir okur kitlesine sahip olan Adam Fawer, bu yıl 8.’sini düzenlenen D&R Kitap Fuarı kapsamında, Türkiye turnesine çıkıyor. Yazar 23-24 Ekim’de Ankaralı oyucularla buluşacak.

Adam Fawer kimdir?

Amerikalı yazarın ilk romanı olan Olasılıksız, on sekiz dile çevrilmiş ve "en iyi ilk roman" dalında 2006 International Thriller Writers Ödülünü kazanmıştır. 2008 Nisan ayında ikinci romanı olan Empati’yi okurlarıyla buluşturan yazarın bu eseri gördüğü ilgi üzerine Almanca, Japonca ve Türkçe dillerine de çevrilmiştir. İlk kitabından itibaren çok satanlar listesindeki yerini koruyan Fawer, Oz kitabının ardından son eseri Mobius’u kaleme almış ve yine en çok okunanlar listesine girmeyi başarmıştır. Kitap listelerini kökünden sarsan bu yazar, farklı konulara sahip içerikler üretmesi nedeniyle akıl almaz bir dünya ortaya koyar ve okuyucuların ilgisini de bu farkı ile çekebilmiştir.

Ankara turne takvimi

23 Ekim Çarşamba 17:00 D&R Ankara Tunalı

24 Ekim Perşembe 17:00 D&R Ankara Bilkent