Gün geçtikçe kadınların daha çok ilgisini çekmeye devam eden ve eğitimden spora, kültürden sanata birçok alanda kurslar veren Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri her gün yeni bir başarı hikâyesi yazmaya devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Hanım Evleri’nde 1 sene boyunca cilt bakımı, makyaj ve kuaförlük eğitimi alan ve bu eğitimlerini birde Payaslı medya gold ödülü ile taçlandıran kursiyer Kumru Alptekin, sevincini Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’le paylaştı.

‘‘Belediye olarak kadınların hayallerini gerçekleştirmelerine katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz’’

Kursiyerlerin aldıkları eğitimlerin ardından meslek hayatlarında kazandıkları başarıların kendilerini mutlu ettiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hüma Sultan Hanım Evinde cilt bakımı, makyaj ve kuaförlük eğitimi alan kursiyerimiz Kumru Alptekin, aldı eğitimi birde ödülle taçlandırdı. Belediye olarak kadınların hayallerini gerçekleştirmelerine katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Aldıkları eğitimlerin ardından yeni başarı hikâyesi yazan kursiyerimiz Kumru Alptekin’i tebrik ediyor, bundan sonraki meslek hayatında da daha nice başarılar elde etmesini temenni ediyorum’’ dedi.

Hüma Sultan Hanım Evi’nde bu imkânı kendilerine sunduğundan ötürü bu başarının baş mimarı olduğunu belirttiği Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’e çok teşekkür ettiğini belirtti.

Kaynak: Bülten