Kültür-Sanat

Niloya ve arkadaşları Ankara’ya geliyor

"Müzik Kutusu Müzikali" kapsamında şehir şehir dolaşan Niloya ve arkadaşları Ankara'ya geliyor. Sevilen çizgi film kahramanı Niloya 27 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’de Eryaman Göksu Parkı Açık Hava Tiyatrosu’na gizemli bir sesin peşine düştükleri maceraya davet ediyor.

Büyük küçük herkesin severek izlediği çizgi dizi  “Müzik Kutusu Müzikali” ile Ankaralı miniklerle buluşmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin birçok iline konuk olan Niloya ve arkadaşları; doğru beslenme, kişisel bakım, çevre ve hayvan sevgisi konularında çocuklara eğitici ve öğretici mesajlar verirken, eğlenceli bir zaman dilimi sunuyor. Bu kapsamda çizgi kahramanlar minik dostlarını 27 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’de Eryaman Göksu Parkı Açık Hava Tiyatrosu’na unutulmaz bir deneyim yaşamaya çağırıyor.

Ses Nereden Geliyor?

Çocukların psikolojik gelişimini olumlu yönde etkilemek ve katkıda bulunmak amacı ile senaryosu psikologlar ve pedagogların görüşleri ile hazırlanan Niloya, müzikaliyle hayranlarını keyif dolu bir hikâyeye çıkarıyor. Arkadaşı Mete ile gizemli bir ses duyan Niloya sesin nasıl ve nerden geldiğinin peşine düşer. Buldukları eski bir radyodur. Sonrasında babasına ait olduğunu öğrendiği radyoyu bıraktığı yerde bulamaz. Niloya karşılaştığı meraklı kargalardan yardım ister; kukla oynatıcısında gördüğü başka bir radyo kafasını karıştırır. Uzun ve sürprizli bu serüvende Mete, Murat, baba, Tospik ,Bay vakvak ve Kargalar Niloya’nın yol arkadaşları olacaktır.