RAMS Park'ta gerçekleştirilen sponsorluk imza törenine, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu ile MCT Technic Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Furkan Yılmaz ve MCT Technic'in kurucusu Hacı Yılmaz katıldı.

Sponsorlukla ilgili konuşan Dursun Özbek, "Furkan Yılmaz'a Galatasaray'a karşı duyduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. O, başarılı bir iş insanı olarak kariyerinin ilk yıllarında büyük adımlar atıyor. İnşallah bundan sonra hem Galatasaray'la hem de kendi işiyle büyük başarılar elde eder. Verdikleri bu destek için kendilerine çok teşekkür ediyorum ve iş birliğimizin devamını diliyorum." dedi.

Niyazi Yelkencioğlu ise MCT Technic ile yapılan sponsorluk anlaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Öncelikle MCT Technic'e, Hacı Bey'e ve Furkan Bey'e çok teşekkür ediyoruz. Bu iş birliğinin her iki taraf için de başarılı olacağını düşünüyorum. Kendilerinden gelecekteki projelerde de destek sözü aldık ve önümüzdeki yıllarda diğer branşlarımızda da birlikte çalışacağız. Kendilerine bir kez daha teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA