Ankara Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili-Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu'nun da Yavaş'a eşlik ettiği ziyarette; ANKESOB Yönetim Kurulu Üyesi Metin Özel ile ANKESOB Denetim Kurulu Başkanı Ercan Soydaş da hazır bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ANKESOB Başkanlığı görevine gelen Hüseyin Ar'ı tebrik ederek, başarı dileklerini ilettiği görüşmede; Büyükşehir Belediyesi ile ANKESOB arasındaki yakın ilişkilerin etkili bir çerçevede artarak sürdürülmesinin önemini vurguladı.

Yavaş, "Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman ekonominin can damarı olan esnaf ve sanatkarımızın yanındayız. Kapımız her zaman açık ve bizim amacımız hakkaniyetli bir şekilde sizlere hizmet etmek. Desteklerimizle yanınızda olmaya devam edeceğiz." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın tebrik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar da konuşmasında vatandaşa en iyi hizmeti sunabilmek anlamında sektörel konular üzerine sorunları, görüş ve önerilerini aktarırken, esnaf ve sanatkarın yaşadığı sıkıntılar ve çözümleriyle ilgili genel değerlendirmelerde bulundu.

Ar, "ANKESOB'a bağlı meslek odalarımız ile üye esnaf ve sanatkarlarımızın belediyece çözüm getirilmesi istenen sorun ve taleplerine yönelik görüşmede bulunduğumuz Sayın Başkanımıza samimi, işbirliği ve çözüm odaklı yaklaşımı ile nazik tebrikleri ve hediyeleri için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi