Mamak’ta yaz boyunca sürecek festival, dün başladı. Konserler, dans gösterileri, seğmen gösterisi gibi etkinliklerin yer alacağı “Uluslararası Yaz Festivali” Mutlu –Ege Millet Bahçesi’nde 10 gün boyunca sürecek. Yaz boyunca farklı mahallelerde gerçekleştirilecek festival kapsamında kadın emeğine de yer veriliyor.

Bu kapsamda 60’ın üzerinde stant açıldı, stantlarda kadınların el emeği ürünleri satışa çıktı. Dün akşam düzenlenen etkinliklere, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de katıldı. Festivale ilişkin açıklama yapan Şahin, etkinlikleri tamamen kendi imkanlarıyla düzenlediklerini kaydederek, belediyeden para harcanmadığının altını çizdi.

‘İÇİNİZDEN BİRİYİM, KORUMAM YOK’

Şahin açıklamasında, şu ifadeleri kullandı:

“Halkla iç içe bir belediyecilik anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. Sizlerle bir arada olmak çok güzel. Belediyemizin düzenlediği bu etkinlikte, belediyemizden tek bir kuruş harcamadık, tamamı kendi imkanlarımızla düzenlediğimiz etkinlikler. Bizim tek amacımız, vatandaşımıza hizmet etmek. Mamak’ın genci ayrı güzel, yaşlısı ayrı güzel, kadını ayrı, erkeği ayrı güzel. Düzenlediğimiz etkinlikle vatandaşımıza dokunmak, onlarla bir arada olmak, güzel günleri paylaşmak istiyoruz. Bu akşam sizlerle bir arada olmak bizim için çok kıymetli. Bu hizmetleri sizler için yapıyoruz. Ben sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. İçinizden biriyim. Benim korumam yok, benim korumam Mamak halkıdır.”

Muhabir: Merve Us Acıoğlu