Kenan Doğulu, Ceza, Aleyna Tilki, Gülşen, Fettah Can ve daha birçok sanatçının sahne aldığı 87. İzmir Enternasyonel Fuarı Konserler serisinin kapanış gecesinde sahneye çıkan İrem Derici 100 binden fazla İzmirli'ye seslenerek bir rekora imza attı. Sahneye sisler içinde çıkıp, yeni albümü Sabıka Kaydı'nın sevilen parçası Ben Tek Siz Hepiniz'' i seslendiren İrem Derici, sahneye ilk çıktığı andan itibaren enerjisi ve dans şovlarıyla sevenlerini büyüledi. Ritmin bir an olsun düşmediği sahne performansında İrem Derici, izleyenleri sahne şovlarına da dahil etti.

Başarılı şarkıcı, konserinde eski ve yeni albümlerindeki sevilen şarkıları söyleyerek zaman zaman duygulandırdığı sevenlerini, hemen ardından hareketli şarkılarıyla yerlerinde oynattı. Şarkıları kendisi ile birlikte seslendiren İzmirlileri bütün gece coşturan İrem Derici, Fuar Alanı'nda muhteşem bir geceye imza attı.

İREM 'DEN ZEKİ MÜREN'E SELAM…

İrem Derici, İzmir Havaalanı'nda ekibi ile verdiği pozla da çok konuşuldu. Konseri için bir gün önce İzmir'e gelen Derici, Yıllar önce Zeki Müren'in Ege'yi ziyaretinde omuzlarda taşınırken elinde tuttuğu 'Canım Ege'me Saygımla Geldim' pankartının aynısını ekibiyle fotoğraf çektirdi. Tüm ekibinin kendisini havaya kaldırdığı bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşım yapan İrem Derici fotoğrafın altına 'Sanat güneşimiz Zeki Müren 'e selam olsun' notunu düştü. Fotoğraf kısa sürede on binlerce beğeni aldı.

Editör: Haber Merkezi