Geçtiğimiz yıllarda da Teras Sahnesi'ne konuk olan başarılı müzisyen dinleyenlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşmıştı. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen konserde, Ayhan Sicimoğlu, Latin müzik rüzgarı estirerek Ankaralılara unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı.

Sadece müziği ile değil sahne şovları ve hoş sohbetiyle de dinleyenlerinin gönlüne taht kuran Sicimoğlu, konser boyunca seyircilerle hem sohbet etti hem de müzik ziyafeti yaşattı. Dinleyenlerin arasından Latin dansları ile ilgili olanları sahne yanına davet eden sanatçı, izleyenlerini gönlünce dans ettirdi. Ankara'da olmaktan ve Ankara seyircisiyle buluşmaktan çok memnun olduğunu dile getiren Ayhan Sicimoğlu seyircilerinin yoğun ilgisine ve katılımına teşekkür etti.

29 Ağustos'ta Linet Geliyor!

Farklı ses rengi ve yorumculuğuyla tanınan, yılların eskitemediği güçlü sesiyle Linet, PanoraPark'ın Ağustos ayındaki son konuğu olacak. 'Bilir Misin?' adını verdiği son projesiyle dinleyenlerinden tam not alan Linet, sevenlerine müzik ziyafeti yaşatmak için, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, 29 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.30'da PanoraPark'ta sahne alacak. Yazın bu son günlerini değerlendirmek ve bayram yorgunluğunu atmak isteyen Linet hayranlarının konsere katılım için 22-29 Ağustos tarihleri arasında, Panora AVM'den 250 TL'lik alış veriş yapması ise yeterli olacak.

Editör: Haber Merkezi