Kerki-Solfej'in Ankara programı bu akşam Kenan Doğulu konseri ile başlayacak. Kenan Doğulu, yaz başında çıkardı 'Vay Be' albümünden en yeni şarkılarını ve dillerden düşmeyen eski klasiklerini seslendireceği konserinde Ankaralılara unutulmaz bir gece yaşatacak. Şarkılarıyla olduğu kadar tarzıyla da fark yaratan, son zamanların en sevilen seslerinden Mabel Matiz'de Ankara konserlerinde sevenleriyle buluşacak. Yeni albümü 'Maya' ile müzikseverlerin takdirini toplayan Mabel Matiz, Ankara'da hem en yeni hem de önceki albümlerinin sevilen şarkılarını seslendirecek. 16 Kasım Cuma akşamı Ankara Congresium'da sahne alacak olan Mabel Matiz, daha önceki konserlerinde olduğu gibi şarkılarıyla olduğu kadar sahne şovuyla da dikkat çekecek.

SİBEL CAN ANKARA'DA EN SEVİLEN ŞARKILARINI SESLENDİRECEK

Sesiyle olduğu kadar sahnedeki danslarıyla da beğenilen güzel sanatçı Sibel Can, 24 Kasım Cumartesi akşamı Ankaralılarla buluşacak. Son albümü 'Yeni Aşkım' ile beğeni toplayan ve şarkıları çok sevilen güzel sanatçı, Ankara için hazırladığı özel repertuarı ve sahne şovuyla unutulmaz bir geceye mza atacak. Türk rock müziğinin en sevilen gruplarından Duman'da Ankara'da hayranlarıyla bir araya gelecek. Bugüne kadar bir çok hit parçaya imza atan başarılı grup, muhteşem performanslarıyla Ankaralıları coşturacak.

SERTAB ERENER BAŞKENT'TE

Sertab Erener'de güçlü sesi ve beğenilen şarkılarıyla en uzun gecede Ankara'da sahne alacak. 'Sertab'ın Müzikali' ile büyük beğeni toplayan başarılı sanatçı, sahne performansıyla yine kendine hayran bırakacak. 21 Aralık Cuma akşamı Ankara Congresium'da sevenleriyle buluşacak olan sanatçı, birbirinden güzel şarkılarını Ankaralılar için seslendirecek.

CANDAN ERÇETİN'DEN MÜZİK ZİYAFETİ

Türk müziğinin en başarılı sanatçılarından Candan Erçetin'de Ankaralı hayranları ile bir araya gelecek. Her konserinde farklı ezgileri ve muhteşem sesiyle müzikal bir şölen yaşatan Candan Erçetin, 15 Aralık Cumartesi akşamı Ankara Congresium'da müzik ziyafeti yaşatacak.

ANKARA CONGRESIUM KONSER PROGRAMI

Bugün Kenan Doğulu

16 Kasım 2018 Cuma Mabel Matiz

24 Kasım 2018 Cumartesi Sibel Can

30 Kasım 2018 Cuma Duman

15 Aralık 2018 Cumartesi Candan Erçetin

21 Aralık 2018 Cuma Sertab Erener

Editör: Haber Merkezi