Madrigal, 2007 yılında Kocaeli’de Ceyhun Kaan Karakaş ve Kaan Alıcı öncülüğünde Mavera adıyla kuruldu. İlk yıllarında cover şarkılarla çeşitli mekanlarda sahne alan grup, 2014 yılından itibaren kendi şarkılarını üretmeye yöneldi. Grup, 2015 yılında “Neden Diye Sorma” adlı ilk EP’sini yayımladı. Ardından “Sonunda”, “Yapboz” ve “Kelebekler” gibi çalışmalarını müzikseverlerin beğenisine sundu.
Madrigal, 2020 yılında yayımladığı “Seni Dert Etmeler” şarkısıyla geniş kitlelere ulaştı. Modern elektronik ve indie soundlarını oryantal ezgilerle buluşturan şarkı, grubun müzik kariyerinde önemli bir çıkış noktası oldu. Grup, 2021 yılında “Neogazino” 2025 yılında ise "Sana Ait" adlı albümlerini müzikseverlerle buluşturdu.
Günümüzde Anıl Erdem Cevizci, Ceyhun Kaan Karakaş, Kaan Alıcı, Sanlı Akgün ve Burak Emir Kamacı’dan oluşan Madrigal; “Seni Dert Etmeler”, “Kelebekler”, “Dip” ve “Ne Zamandır Sendeyim” gibi sevilen şarkılarıyla dinleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.
Madrigal, yarın saat 21.00’de Jolly Joker Ankara’da sahne alacak. Cumartesi akşamını grubun duygu dolu şarkıları ve kendine has sahne performansıyla geçirmek isteyen müzikseverler, etkinliğin biletlerine online bilet platformlarından ulaşabiliyor.




