Kocaelispor maçının ardından bir gün izin yapan Gençlerbirliği, bugün yaptığı antrenmanla yeni haftanın hazırlıklarına başladı. Ligin 2. haftasında Pazar günü Boluspor’u ağırlayacak olan kırmızı-karalar, Teknik Direktör Recep Karatepe yönetiminde yaklaşık olarak 1,5 saat çalıştı. Haftanın ilk antrenmanına oyuncular ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra saha içerisine kurulu istasyonlarda çeşitli pas organizasyonlarında bulunan oyuncular, minyatür kalelerden kurulu yarı sahada oyuna geçti. Haftanın ilk antrenmanı yarı sahada oynanan çift kale maçla son buldu.

G U4H6 Mk Wk A A Y C Y

MOUSSA DJİTTE TAKIMLA ÇALIŞTI

Gençlerbirliği'nin yeni transferlerinden Moussa Djitte takımla çalıştı. Antrenman öncesi takım arkadaşlarının yumruklarla sırtına vurarak yaptığı “hoş geldin” kutlaması sonrası sahaya çıkan Djitte, antrenmanın ilk etabında takımla birlikte sonraki bölümünde ise takımdan ayrı atletik performans antrenörleri nezaretinde özel çalışma yaptı.

AMİLTON’A BREZİLYA USULÜ KUTLAMA

35. yaşına giren Amilton Minervino Da Silva’nın doğum günü kutlandı. Tecrübeli oyuncuya antrenman bitiminde saha içerisinde Brezilya usulü un ve yumurtalı kutlama; akşam yemeğinden sonra ise pastalı kutlama yapıldı. Kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını üfleyen Amilton daha sonra teknik ekip, futbolcular ve personelin kutlamasını kabul etti.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ