İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, silah kaçakçılığı yapıldığı ihbarı üzerine teknik ve fiziki takip sonucu F.E. (26) ve İ.K'nin (27) evlerine operasyon düzenledi. Evlerde yapılan aramada 11 kurusıkı tabanca, 14 şarjör, 10 fişek, 10 mekanizması açılmış namlu ve silah mekaniğine ait parça ve bir taşlama seti ele geçirildi. Ekipler, merkez Bağlarbaşı mevkisinde O.O'nun (55) üzerinde ise bir kalaşnikof, şarjör ve 20 fişek buldu. İki operasyonda gözaltına alınan 3 zanlının jandarmadaki işlemleri sürüyor.

KIRIKKALE'DE BİR OTOMOBİLİN GİZLİ BÖLMESİNDE 377 SENTETİK HAP ELE GEÇİRDİ

Kırıkkale'de jandarma ekiplerince bir otomobilin tavan kısmına yapılan gizli bölmede 377 sentetik hap ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kırıkkale-Ankara kara yolu hızlı tren köprüsü altındaki uygulama noktasında şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Araçta yapılan aramada, tavan kısmına yapılan gizli bölmede 377 sentetik hap ele geçirildi. Gözaltına alınan araçtaki S.Y. (17), E.İ. (18) ve M.B'nin (20) jandarmadaki işlemleri sürüyor.

KIRIKKALE'DE TERÖR OPERASYONUNDA 3 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Kırıkkale'de terör örgütleri DEAŞ ve el-Nusra'ya yönelik operasyonda 3 yabancı uyruklu gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda, terör örgütü DEAŞ ve el-Nusra'nın eylem ve faaliyetlerinin deşifresine yönelik çalışma yürüttü. Ekipler, örgütlerle bağlantısı bulunduğu tespit edilen yabancı uyruklu U.H, E.S.M.D. ve M.D'yi kent merkezinde yakaladı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda, çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Şüpheliler, sınır dışı işlemleri için ilgili birimlere teslim edildi.

Kaynak: AA