Siyaset

Kılıçdaroğlu: “Keşke Yüzüme Söyleseydin”

CHP Genel Başkan adayı Özel'in konuşmasının ardından cevap hakkı doğduğu için söz alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Keşke burada anlattıklarını, uzun süredir beraber çalışıyoruz, yüzüme söyleseydi" diyerek karşılık verdi.

Nursel DİLEK MANAVBAŞI
81 ilden gelen bin 367 kurultay delegesi, Cumhuriyet’in ve partinin 100. yılında yeni genel başkanı ve yeni parti yönetimini seçiyor. İki adayın yarıştığı seçimde Kılıçdaroğlu ve Özel konuşmalarını yaptı ve seçime geçildi. Adaylık konuşmasını yapan Özgür Özel, "CHP'nin ikincilikleri bitecek, CHP iktidara gelecek; söz veriyorum. Ayağa kalkın ve partiyi ayağa kaldırın. Biz başaracağız, Cumhuriyet Halk Partisi başaracak" diyerek sözlerine son verdi.

Özel'in konuşmasının ardından cevap hakkı doğduğu için söz hakkı alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Eleştiriye açığım, benim kadar eleştiriye açık kimse yoktur. PM’de beni eleştiren kimsenin sözünü kesmem, sen de burada söylediklerini uzun süredir beraber çalışıyoruz ya keşke yüzüme söyleseydin" diyerek Özel’e cevap verdi.